L-V: 08:00 - 20:00

SCADAMOBILE poate oferi utilizatorilor sai posibilitatea integrarii native si preluarii de informatii de la mai toti marii producatori de automate programabile PLC, atat prin intermediul protocoalelor de comunicatie libere (ModBus TCP) precum si prin intermediul modulelor OPC (Siemens, Allen Bradley, Omron, OPC UA, MQTT- IoT, etc).

Nu doar flexibilitatea, ci si interfetele prietenoase fac ca operarea platformei noastre SCADA sa fie unealta de care aveti nevoie pentru a stii in permanenta ca obiectivele dumneavasotra sunt functionale, protejate si lipsite de erori sau alarme nerezolvate.

MONITORIZARI

In momentul aparitiei de avarii, acestea se vor putea clasifica/prioritiza dupa importanta si afisa in lista de evenimente. Operatorul va putea lua la cunostinta posibila alarma si o va bifa in momentul rezolvarii acesteia – “acknowledge event”.

Alarmele si avariile vor fi receptionate din teren, interpretate si prioritizate de catre aplicatia SCADA si trimise pe aplicatia mobile catre operator sub forma de email-alert. Totodata, ele vor aparea pe ecran sub forma de alerta de tip pop-up, insotite de un mesaj audio de alertare.

Aplicatia SCADA permite Operatorului sa acceseze informatiile primite din teren via mobile, direct pe telefomul mobil (smartphone cu sistem de operare Android, iOS), unde se vor putea vizualiza starile echipamentelor (stari alimentare, Pornit-Oprit-Avarie, regim MAN-O-AUTO, Nivele, Etc.) se pot vizualiza in timp real graficele si se pot seta pragurile de actionare a elementelor electrice (Ex. modificare valoare nivel pentru pornire/oprire electropompe).

CAPABILITATI DE MONITORIZARE :

  • Monitorizarea starii de alimentare a tabloului (ALIMENTAT- LIPSA TENSIUNE);
  • Monitorizarea starii echipamentelor – pompe, mixere, motoare (PORNIT-OPRIT);
  • Monitorizarea regimului de functionare a echipamentelor (MANUAL-0-AUTOMAT);
  • Monitorizarea parametrilor fizico-chimici ai apei (presiuni, nivele, debite, valori, pH, Turb, O2, TSS, Turb, NH4, NO3, PO4, CBO5, CCOCr);
  • Monitorizarea orelor de funtionare echipamentelor;
  • Gestionarea mentenantei periodice in functie de numarul de porniri/ore de functionare.
  • Monitorizarea alarmelor si avariilor pe o harta alternativa;
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search