L-V: 08:00 - 20:00

MODUL DE RAPORTARE SCADA

 

SISTEM AUTONOM RE RAPORTARE SI MONITORIZARE

Prin conectarea platformei noastre SCADA la automatele programabile PLC din teren, puteti monitoriza fluxul tehnologic 24/7, putand avea acces oricand si de oriunde la orice informatie/parametru preluat si monitorizat, fara ca acest lucru sa interfere cu sistemele existente de tip BMS sau SCADA instalate pe statiile de lucru locale.

Avand instalate pe dispozitivele mobile aplicatia, operatorii de mentenanta vor primi instant alarme de tip push-up notification, insotite de alerta vibro-acustica, cu indicarea tipului alarmei, a locatiei si a gradului de importanta.

In cazul realizarii unei modificari asupra instalatiei, prin suprascrierea uneia sau mau multor variabile de proces de care fluxul depinde, puteti prin modulul de rapoarte sa indentificati momentul (data, ora, variabila) si sa setati valori prestabilite pentru alertare.

Se beneficiaza de alertare, raportare si monitorizare, reducandu-se astfel timpul de interventie si evitand astfel o grava problema ce poate aparea.

Aplicatia este capabila sa creeze rapoarte periodice cu evolutia parametrilor selectabili, sa genereze grafice evolutive atat in timp real cat si la cerere, precum si sa le imprime la cerere pe support de hartie;

left-right-green-arrow-icos.svg_.hi_
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search